Wa, Echt!?

Wa, Echt!?

In de Wa, Echt?! loods | 17.30-18.00

Iedere dag rond het avondeten verzorgt het Totaalfestival voor het tweede jaar op rij een half uurtje braintertainment. Schuif met je daghap of andere etenswaar op schoot gezellig aan om de door de alcohol afgebroken hersenverbindingen weer tot een nieuw elan te tillen. Mis jij de kromkommer in de supermarkt, wil jij meer weten over de vroege jaren van de zomerfeesten, wordt de samenleving ouder, waar komt je koffie vandaan en vindt het Totaalfestival straks nog plaats op de Egyptische poort? Kom kijken, luisteren, verbaas u en praat mee.


Eten of weggooien? Perfect misvormd groente en fruit, van overschot naar must-have.
Door Maaike van Agt

Wist je dat een komkommer maar 10% gebogen mag zijn? Of dat de verhouding breedte - hoogte van een paprika altijd 0,8:1 moet zijn? WA, ECHT?
We willen allemaal een vintage outfit, een unieke auto en authentieke koffie dus waarom zou al ons groente en fruit er precies hetzelfde uit moeten zien? Die beauties wil je toch niet weggooien?! 

Maaike vertelt het verhaal van een start-up, The Odds, met een mooie ambitie: Wij gaan er voor zorgen dat die hartvormige aubergine van de teler om de hoek op jouw fancy bord op je favoriete terras terecht komt. Maar waar begin je dan?

Datum

zondag 30 juli 2017 17:30

Soort

17.30, totaalcollege
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.