Tall Tales Acrobatics: WEG

Tall Tales Acrobatics: WEG

Na 4 jaar achter het net gevist te hebben is het dit jaar dan eindelijk gelukt. Met gepaste trots kondigen wij dan ook aan dat Maartje en Harm van Tall Tales Acrobatics naar het Totaalfestival komen met hun adembenemende voorstelling ‘WEG’!

In Weg wordt zonder woorden, door middel van mime, dans, jongleren en acrobatiek, het verhaal verteld van een stel dat opgesloten zit in een relatie. Irritaties en onbegrip stapelen zich op totdat de boel escaleert waarna beiden de kracht moeten vinden om sorry te kunnen zeggen en op zoek te gaan naar een uitweg.

Een prachtige verhaallijn die lieflijk, stoer, kwetsbaar en krachtig wordt neergezet. Deze jonge artiesten combineren acrobatiek, circustechnieken en theater tot een nieuwe vorm van podiumkunst.

Voor de oudere een waanzinnig ontroerend verhaal tot de perfectie uitgevoerd en voor de kleintjes ongelofelijk mooi om naar te kijken.

Vandaag te zien om 14.30 u. en 15.45 u.

Datum

zondag 30 juli 2017 14:30

Soort

acrobatiek, 14:30 en 15:45
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.