PAX The humanoid

PAX The humanoid

Ja, er is óók hiphop op Totaalfestival 2019. Mag ook niet ontbreken, in onze optiek. Dat juist Pax the Humanaid de hiphophonneurs waarneemt, is goed nieuws. PAX liet zich op jonge leeftijd inspireren door de kracht van de toenmalige rapmuziek uit de Verenigde Staten, waar Public Enemy, The Last Poets en Afrika Bambaata streden om maatschappelijke en sociaal-culturele vernieuwing. Later raakte hij verknocht aan muziek van The Native Tongues, Common en The Roots. 

Pax identificeerde zichzelf in de emancipatie van de underdog. Zijn experimentele hiphop is daar de uitkomst van. Pax, voormalig blikvanger van The Kyteman Orchestra, weet wel hoe hij het publiek inpakt met treffende rijms en raps. Toetsenist Niels Broos ondersteunt hem.

Locatie

Hoofdpodium

Datum

28 juli 2019

Details

20.45, hiphop
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.