Wa Echt?!

Wa Echt?!

Verwonder en verbaas jezelf over de bruisende wereld waarin we ons bevinden. Iedere dag een verrassende en interessante spreekbeurt van mensen die je graag vertellen over hun passie. Op vrijdag, zaterdag en zondag om 17:30 uur vindt Wa, Echt?! plaats in het bospodium. Voel je welkom om te komen luisteren.

Zondag 28 juli | 17:30 | Bospodium
Onderwerp: Het verhaal van De Maackers

In februari 2019 richtten Sill Paridaans en Twan Krekels DeMaackers op, een sociale timmerwerkplaats. In het bedrijf zetten ze zich in om de wereld een stukje mooier te maken door vakmanschap te combineren met een maatschappelijk hart. In de werkplaats bieden ze mensen in de bijstand, waaronder statushouders, de kans om een vak te leren dat meer inhoudt dan alleen een hamer vasthouden. Tijdens dit laatste college van Totaalfestival 2019 delen Sill en Twan hun passie voor (afval)hout, timmeren en samen maacken.

Datum

28 juli 2019

Details

17.30, totaalcollege
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.