Pyro

Pyro

PYRO is vuurwerk, rook, meezingbare refreinen en harde gitaren.

PYRO is de band rondom frontman en Bladelnaar Bas Soetens. Als drummer en songwriter bij Monks Avenue behaalde hij al wat mooie successen (o.a. 3FM Serious Talent, spelen bij DWDD en support act voor OneRepublic). Nu is hij klaar om Nederland te bestormen. Alles met een duidelijk doel: festivals platspelen en dan mag zijn huishonk natuurlijk niet ontbreken.

Samen met zwaargewichten Jimmy vd Nieuwenhuizen, Roy Beukers en Kobus Groen werd een eerste EP opgenomen. Deze stond meteen als een huis! Om live te spelen werden Stein Soetens, Steef van Sambeeck, Harm Peters en Jules vd Heijden ingeschakeld en PYRO was een feit.

De vleesgeworden jongensdroom van rasmuzikanten waar de energie vanaf spat.

Geen festival is te groot of te klein. Ze willen maar één ding.. Gas geven!

Datum

29 juli 2018

Details

17.30, rock
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.