Forever 27

Forever 27

27 lijkt een magisch getal in de muziekwereld. Vele iconische popmusici overleden op 27-jarige leeftijd. Denk aan Jimi Hendrix, Robert Johnson, Janis Joplin, Brian Jones, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse. De zogenoemde Club van 27 is gevuld met muzikanten die tot op de dag van vandaag veel invloed hebben. Tijdens Forever 27 brengt een groep studenten van de Rockacademie een eerbetoon aan de te vroeg gestorven iconen. Na een uitverkochte tour brengt de nieuwe generatie muzikanten herkenbare songs ten ore in een vorm van een muziektheatervoorstelling. Forever 27 is een must voor alle muziekliefhebbers!

Datum

29 juli 2018

Details

16.00, muziektheater
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.