Casa de la muerte! XXL

Casa de la Muerte is niet in een paar zinnen te vatten. Het belooft een daverende show vol galopperende polka's, beukende rocksongs en zelfs ja, hier en daar opeens een gevoelig liedje maar altijd met PURA VIDA sausje. 2018 is het 10e jaar waarin Casa de la Muerte van festival naar festival, van podium naar podium in zowel Nederland als daarbuiten toert. Paaspop, Zwarte Cross, Landjuweel, Paard en de Melkweg werden al aangedaan en nu komen ze bij ons het spreekwoordelijke dak eraf spelen.

Omdat het met meer mensen altijd leuker wordt is Casa de la Muerte niet met de standaard 6 persoons band maar met een 14 koppig orkest dat met blazers, percussie, accordeon, mandoline hun inmiddels beroemde mix van polka, ska, rock en balkan tot een broeierig dansorgasme brouwt. Een explosief mengsel dat de boel zal doen overkoken!

Datum

28 juli 2018

Details

19.00, rockabilly, mexican, balkan
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.