Polly & Bruce

Na jaren van onwetendheid, lopen Polly & Bruce (Sanne Samina Hanssen, Woody Veneman) elkaar uiteindelijk tegen het lijf onder het Melkwoud. Daar, tussen de ruisende bladeren vonden zij hun gezamenlijke stem. Tijdens een intensief verblijf op de drassige Wadden der Lage Landen begon het koppel gestaag te bouwen aan een live act. Geen wonder dat de muziek doordrenkt is met landelijke geuren, klanken en teksten.

Op 5 mei verscheen ‘Under Milkwood EP’, de eerste release van dit countyduo. Op de mini-cd staat muziek die Woody Veneman maakte voor de theatervoorstelling Onder het Melkwoud van Afslag Eindhoven. De voorstelling Onder het Melkwoud speelt in augustus en september in de Genneper Parken in Eindhoven.

Datum

28 juli 2018

Details

15.00, muziektheater
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.