Iris Woutera: DEFORM

Iris Woutera: DEFORM

In DEFORM ontdekt de Rotterdamse Iris Woutera de grens tussen voorwerp en lichaam. Onder begeleiding van live muziek gaat het menselijk lichaam dialoog aan met de materialen van haar ontwerp. Het resulteert in een excentrieke combinatie tussen kostuumontwerp, bewegingstheater en muziek. Een combinatie die op Totaalfestival 2017 je aandacht zal trekken. Dit toppunt van interdisciplinaire kunst verrast, boeit en bevreemdt. In het vijftal bewegende sculpturen botsen de organische bewegingen van het lichaam met de geometrische vormen in de kostuums. DEFORM draagt onmiskenbaar het etiket ‘ongekende kunst’!

Op zaterdag te zien om 16.00 u én om 17.45 u.

Datum

zaterdag 29 juli 2017 16:00

Soort

16.00, 17.45, bewegingstheater
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.