Rovers van het Totaalfestival

Rovers van het Totaalfestival

In het bos van Bladel wonen rovers. Stoere bosmannen en bosvrouwen die vele avonturen meemaken en nergens bang voor zijn. Maar eigenlijk zijn ze ook wel lief, ze hebben in hun roversharten vooral een grote liefde voor het bos, dat is namelijk hun bos en dat verdedigen ze met hun leven. Elke dag zijn er roversactiviteiten waarin natuurbeleving, beeldende kunst, bouwen en theater samen komen.

Zaterdag

Rovers hebben vele stoere verhalen! Jouw mooiste verhalen kan je vandaag komen vertellen en daarbij maken we decor, poppen en special effects. Vanuit de ramen van de roversburcht is een paar keer per dag een poppentheatervoorstelling te zien. (bij de burcht vind je de tijden van de voorstelling)

Datum

zaterdag 29 juli 2017 13:00

Soort

13.00, doorlopend, kinderprogramma
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.