Kindermiddag

Kindermiddag

  • Speurtocht

    Bij het kraampje van het kinderprogramma kun je in ruil voor borggeld (2 bonnen óf 3 euro) een tas vol hulpmiddelen halen om de spannende speurtocht over het festivalterrein te maken. Verrekijker en vergrootglas kunnen handig zijn als je op zoek gaat naar de planten en beestjes op het festivalterrein.

  • Bellenblaashoek en zandbak

    Jouw superzandkasteel met tunnels en torens mag ontstaan in het zand en de kleurrijkste reuzebellen kiezen het luchtruim. Vanaf woensdag te vinden op het festivalterrein!

  • Doolhofkasteel & timmerhoek

    Vanaf vrijdag kijk jullie de ogen uit als je door het gave houten doolhof slentert. Supergaaf om daarna zelf aan het werk te gaan in de timmerhoek. Hamers zijn, na borggeld, verkrijgbaar bij het kraampje kinderactiviteiten. Timmerknutsels mogen mee naar huis worden genomen.

Datum

27 juli 2019

Details

14.00, speurtocht, zandbak, timmeren
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.