kinderprogramma

Totaalfestival roept ieder op uit de comfort zone te stappen, even het vertrouwde terrein te verlaten. Zowel bezoekers als vrijwilligers worden uitgenodigd om verrassende acts te aanschouwen en vertrouwde gezelligheid in een vernieuwend sfeertje te beproeven. Dit keer zetten we letterlijk een stapje verder. Loop je mee naar het plekje dichtbij? Speciaal voor de bezoekers van het Totaalfestival maakt theatergroep Woest daar een unieke en verpletterende voorstelling op maat. Gewoon “Leaving Normal”, zoals dat gaat op een zomers Totaalfeestje.

Deze vier theaterdansers en twee acrobaten nemen je mee over een parcours van ontmoetingen. In vijfenveertig minuten verbeelden eigenaardige figuren fascinerende interacties. Van absurdisme tot humor en van romantiek tot geweld, allerlei soorten situaties ontstaan tijdens deze interacties.

Een voorstelling op een locatie, net buiten het festivalterrein, is nieuw in de geschiedenis van het Totaalfestival. Met deze theatergroep lijkt het een succes te worden: Zes steengoede acteurs, een briljant concept, een fantastische verhaal en publieksparticipatie… Woest belooft met “Leaving Normal” een vlammende voorstelling!

 

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.