Brazzmatazz

Brazzmatazz

Waar jamsessies al niet goed voor zijn! De leden van Living Room Heroes liepen elkaar regelmatig tegen het lijf in de smeltkroes van de Den Hoed Music Jamsession in België. Uit deze nachtelijke escapades ontsproten plannen voor een improviserend orkest: een brassband die steunt op ‘instant arranging’-principes.

Bewapend met enkel blazers en percussionisten, nemen ze invloeden uit onder andere New Orleans en de Balkan mee, mengen die met Jamaicaanse ska en reggae, en halen de hele hoop door een westerse jazz- en drum ‘n’ bass-mangel. Wauw! Waar jamsessies dus al niet goed voor zijn!

Locatie

Hoofdpodium

Datum

27 juli 2019

Details

21.00, brassband, balkan, ska
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.