kinderprogramma

Picknicken, Swingen en Zingen met BakkerLutz. Zing Je Mee?

Om 13.00 staat er een overheerlijke picknicklunch klaar voor kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die zin heeft! Hagelslag, chocopasta, lekkere broodjes en voor de ouders een lekker geurende koffie om de dag goed te beginnen. Als alle buikjes goed gevuld zijn kunnen we over tot het echte werk.

Vanaf 13.45 vermaken Joris Lutz en Martin Bakker u en uw (klein)kinderen met lekkere meezingliedjes om op te dansen. En terwijl u (klein)kinderen meezingen en dansen met BakkerLutz kunt u stiekem even wat zonnestraaltjes meepikken.

Willen jullie mee picknicken?

Geef je dan uiterlijk vrijdag 29 juli om 14.00 op bij het Infopunt maar hoe eerder hoe beter want vol is vol. Kosten voor de picknick zijn €5,00 voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

 

 

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.