Maurice van Hoek

“Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.” Aldus Maurice van Hoek, die deze zaterdag om 18.00 uur optreedt. Enkele jaren geleden ontvluchte de twintiger zijn woonplaats Rotterdam voor een trip door Amerika.

Tijdens zijn zwerftocht laat hij alles los. Hij verkent het gebied waar de seventies countryfolk van iconen als The Eagles en James Taylor zijn oorsprong vindt. Hij voelt zich daardoor nog extra aangetrokken tot het genre. Opgelucht keert Van Hoek terug in Nederland. Daar stort de getalenteerde student van het conservatorium zich op één ding: muziek maken. Hoe dat klinkt, horen we vanavond.

Locatie

Bospodium

Datum

27 juli 2019

Details

18.00, americana, country
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.