Wa Echt?!

Wa Echt?!

Verwonder en verbaas jezelf over de bruisende wereld waarin we ons bevinden. Iedere dag een verrassende en interessante spreekbeurt van mensen die je graag vertellen over hun passie. Op vrijdag, zaterdag en zondag om 17:30 uur vindt Wa, Echt?! plaats in het bospodium. Voel je welkom om te komen luisteren.

Zaterdag 27 juli | 17:30 | Bospodium
Onderwerp: Medicinale cannabis

Medicinale cannabis is wereldwijd een omstreden onderwerp. Hidde Siers, werkzaam bij het cannabis-expertisecentrum “Plantarium” in Nijmegen, bestudeerde honderden wetenschappelijke onderzoeken met betrekking tot dit thema. Hij vliegt over de hele wereld over om te spreken op congressen en zijn advies wordt veelvuldig gevraagd door onderzoekers, patiënten en legale cannabis-kwekerijen. Tijdens zijn college op het Totaalfestival vertelt Hidde over zijn bevindingen. Interessant voor zowel voor- als tegenstanders van (medicinale) cannabis.

Locatie

Bospodium

Datum

27 juli 2019

Details

17.30, totaalcollege
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.