Fijahborn

Fijahborn

Een band met roots in Nederland, Curaçao en Suriname, verf er een flinke lik roots en reggae overheen en zet ze in Bladel op het podium. You bet dat het dak er van af gaat. Het Tilburgse Fijahborn maakt vrolijke muziek, waarbij de charismatische frontman in het oog springt.

De andere leden mogen echter niet vergeten worden: met drums, bass, keyboard, gitaar en saxofoon brengen zij een unieke sound ten gehore. Niet voor niks verzorgde Fijahborn het voorprogramma van de Ivoriaanse reggaezanger Alpha Blondy; niet misselijk, toch?. De groep voelt zich naar eigen zeggen het meest thuis op het podium. Dat zien we graag. Laat maar komen.

Datum

zaterdag 29 juli 2017 18:15

Soort

18.15, roots reggae
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.