kinderprogramma

Spelen op het Totaalfestival? Dat kan! Heel de week staat er een grote zandbak, hangen er grote schommels in de bomen en kun je je eigen mega bellenblazer maken. Daarnaast zijn er wisselende activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Hakim op z’n Best

Hakim, je weet wel, die van Sesamstraat, komt weer naar het Totaalfestival! Op woensdagmiddag komt hij om 14.30 uur zijn voorstelling spelen. Kom lekker op onze tribune zitten om te kijken en luisteren naar Hakim.
Woensdag 14.30 uur

Krachtstok maken

Op woensdag maak je van een stok uit het bos een kunstwerk. Net als de Indianen vroeg deden tover je deze gewone stok om tot je eigen speciale krachtstok! Geef er je eigen draai aan en neem hem daarna natuurlijk mee naar huis.
Woensdag van 15.00 tot 16.30 uur

Timmerdorp

Altijd al je eigen huis willen timmeren? Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je met hamers en planken aan de slag om jouw eigen hut te bouwen. Je kunt bij het kinderbos een hamer lenen met je papa of mama. Hiervoor betaal je 3 bonnen borg. Samen bouw je met planken een gave boomhut. Ben je klaar? Dan ruim je je eigen spijkers en overige planken weer op en breng je je hamer weer terug.
Wil je verzekerd zijn van een hamer? Neem dan die van jezelf mee en vergeet er je naam niet op te zetten!
Woensdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur

Muurschildering

Mag jij thuis op de muur verven? Bij ons wel! Op de hekkenlijn van het Totaalfestival vind je grote platen die je helemaal onder mag schilderen. Kun jij samen met de anderen zorgen voor een mooie muurschildering?
Donderdag van 14.00 tot 16.30 uur

Hit the Box

Op donderdag kun je een doos komen beschilderen met je eigen bedachte figuur. Wordt het een soort dier of een mens? Heeft het een lange neus of harige oren? Het mag allemaal en we willen zoveel mogelijk verschillende dozen!
Op vrijdag worden deze gebruikt voor het spel ‘Hit the Box’. Krijg jij die grote stapel omgeschoten?
Donderdag schilderen en versieren tussen 14.00 en 16.00 uur
Vrijdag het spel tussen 15.00 en 16.00 uur.

Luisterverhaal

Wat is er nou fijner dan voorgelezen worden? Op verschillende dagen wordt een verhaal voorgelezen bij het bospodium. Soms voor kleintjes, andere keren een spannend verhaal voor de durf-als of een sprookje om in dromenland te raken. Op welke momenten er precies wordt voorgelezen wordt later nog bekend.
Tijden worden nog bekend gemaakt

Lejo

Ken je Lejo nog? Die leuke oogjes maken van alles mee! Een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek waarbij vanuit de grote blauwe poppenkast de poppen hun kunsten vertonen. Er zijn drie voorstellingen op zondag. Die wil je niet missen!
Zondagmiddag voorstelling om 14.00, 15.30 en 17.00 uur

De speurneuzenquiz

In het weekend is het tijd om je speurneus op te zetten. Er zijn allerlei raadsel en vragen die jij vast kunt oplossen! Lever je hem na afloop in dan kun je misschien ook nog een leuke prijs winnen. Deze wordt op zondag rond etenstijd bekend gemaakt.
Zaterdag en zondag de hele dag

Flamkuchen bakken

Elke dag kun je bij de Flamkuchenstand je eigen flamkuche beleggen! Dit is een pizza-tje, maar dan net een beetje anders. Wil jij een nieuw recept uitproberen of alle lekkere dingen door elkaar op jouw Flamkuche leggen? Dat kan vanaf 16.00 uur.
Elke dag, voor de prijs van een standaard Flamkuche

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.