Kinderprogramma

Kinderprogramma

Spelen op het Totaalfestival? Dat kan! Heel de week staat er een grote zandbak, hangen er grote schommels in de bomen en kun je je eigen mega bellenblazer maken. Daarnaast zijn er wisselende activiteiten waar je aan mee kunt doen.


De speurneuzenquiz

In het weekend is het tijd om je speurneus op te zetten. Er zijn allerlei raadsel en vragen die jij vast kunt oplossen! Lever je hem na afloop in dan kun je misschien ook nog een leuke prijs winnen. Deze wordt op zondag rond etenstijd bekend gemaakt.

Zaterdag en zondag heel de dag


Flamkuchen bakken

Elke dag kun je bij de Flamkuchenstand je eigen flamkuche beleggen! Dit is een pizza-tje, maar dan net een beetje anders. Wil jij een nieuw recept uitproberen of alle lekkere dingen door elkaar op jouw Flamkuche leggen? Dat kan vanaf 16.00 uur.

Elke dag, voor de prijs van een standaard Flamkuche

Datum

28 juli 2018

Details

hele middag, kinderprogramma
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.