kinderprogramma

Groot of klein, jongen of meisje, talent of geen talent, bij Me On Stage mag iedereen meedoen!

Stichting Me On Stage is een musicalschool voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Plezier maken en kinderen iets leren staat bij hen voorop. En dat kan je doen tijdens het Totaalfestival op woensdag en zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Me On Stage geeft dan elk uur een dans- of toneelworkshop voor verschillende leeftijden (zowel voor jongere als oudere kinderen) en je krijgt les van een professionele docent.

Wil jij meer leren van dans of toneel? Kom dan meedoen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden, maar kunt gewoon naar het festival komen en je aansluiten bij de groep. Meer info over de precieze tijden komt nog online.

Wil je meer weten over Me On Stage? Bekijk dan ook eens hun website www.meonstage.nl.

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.