Reizigersverhalen

Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en theater. Eigen composities van Joshua Aaron worden afgewisseld met intrigerende verhalen van op reis, verteld door Melanie Leeflang. Ondersteund door een band en orkest vormt zich samen een dynamisch en meeslepend geheel.

Ondanks de titel gaat lang niet alle muziek van Joshua over reizen. Joshua schrijft zijn gevoel van zich af, met liedjes over liefde of eenzaamheid, heimwee of reisdrang, over het verlies van zijn moeder, maar ook over situaties, waar eenieder herkenning in kan vinden. Mee op reis dus met dit fantastische stel!

Datum

25 juli 2018

Details

19.30, muziektheater
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.