Troubamour

Troubamour

In de voorstelling Goed (be)doel(d) belicht theatergroep Troubamour alle kanten van de vluchtelingenproblematiek in Nederland. Een scala aan personages betwijfelt welke verantwoordelijkheid onze maatschappij wel of niet draagt. Van Jolanda die een vluchteling in huis neemt tot een wereldleider die je een hart onder de riem wil steken en van een moeder die haar kinderen niet meer langs het AZC wil laten fietsen tot vlogster Frida die selfies neemt met vluchtelingen: Iedereen heeft andere kijk op de huidige stand van zaken. Deze eigentijdse montagevoorstelling prikkelt tot gedachtenspinsels en gespreksstof.

In 2016 won de voorstelling de Café Theater Festival publieksprijs.

Datum

25 juli 2018

Details

15.15, 16.45 en 17.45, theater
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.