Vic Willems

Vic Willems

Vic Willems vertelt verhalen. Persoonlijke verhalen, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker. In het Nederlands vertaalt hij zijn gevoelens en ervaringen naar liedjes. Live worden de nummers compromisloos en schaamteloos gebracht, wat tot een intiem en intens schouwspel leidt, afgewisseld met verhalen over de gebeurtenissen die de liedjes tot stand hebben doen komen. Intrigerende folk op het raakvlak tussen Spinvis en Eels, perfect voor een heerlijke zonnige festivalmiddag.

"Ik hou van verhalende muziek, van nummers en van albums waar de tekst en muziek samen een verhaal vertellen. Met een spanningsboog en een wrijving om het ergens over te hebben. Bij mij gaat het vaak over wat ik meemaak en wat ik zie in de wereld."

Datum

woensdag 26 juli 2017 18:00

Soort

16.00, verhalende muziek
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.