Powered By Flowers

Powered By Flowers

Zin in een dansje? Kom dan langs bij de werkplaats van Powered By Flowers, de dj draait al je muziekverzoekjes op vinyl maar daar moet je wel wat voor doen. Om je favoriete dansplaat te horen moet je eerst je eigen brandstof maken voor de Bio-olie drinkende dieselmotor.

De werkplaats is uitgerust met oliepersen, zonnebloemzaden én de leukste werkplaatsassistenten die je graag een handje helpen. De dj heeft alle nummers van zijn muzieklijst omgerekend naar de milliliters brandstof die ze verbruiken. Zo zie je precies hoeveel olie je voor ieder liedje moet persen.

Dus vind jij het niet erg om je handen uit je mouwen te steken voordat je compleet uit je (dans)plaat kunt gaan, breng dan een bezoekje aan Powered By Flowers, want jullie weten; het leukste feestje bouw je zelf!

Datum

woensdag 26 juli 2017 13:00

Soort

13.00, 17.00
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.