Eskina

Neoklassieke Nederpop. Ooit van gehoord? Nee? Dan is het bezoeken van Eskina zonder meer de moeite waard. De popband, geformeerd rondom de Haagse gitarist Merel van Hoek, maakt minimalistische, indringende songs. Niet voor niets schopte Eskina het in de 2018 tot de kwartfinale van de Grote Prijs Van Nederland, waar ze dus een prima indruk achterlieten.

De liedjes van Eskina, bestaande uit Merel van Hoek, Kellen McDaniel, Berber Heerema, Joop de Graaf en Milan Pestel, doet denken aan de muziek van minimalist Philips Glass maar kent anderzijds ook invloeden van de Britse rockband Radiohead. Dit jaar bracht de groep de plaat Everything is Coloured uit: geheid dat de band daar enkele nummers van ten gehore brengt.

Eskina is de bijzondere, instrumentale band rondom de Haagse gitariste Merel van Hoek. In 2018 schopte Eskina het tot de kwartfinale van De Grote Prijs Van Nederland waar ze met hun verfrissende sound - gedrenkt in pop en neoklassiek - een grote indruk achter lieten.

Locatie

Bospodium

Datum

24 juli 2019

Details

19.00, neoklassieke nederpop
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.