Kingston Soul

Kingston Soul

Tobias, Marcel, Willem, Peter en Ron: deze vijf heren gaan Totaalfestival woensdagavond trakteren op een avond vol met Jamaicaanse muziek. Aangezien ze om 18.00 uur aftrappen, zullen ze de sfeer voor de rest van de avond bepalen. En dat kun je met gemak aan Kingston Soul overlaten.

De groep brengt vierstemmige zang die doet terugverlangen naar de Fout Tops, The Impressions, The Temptations maar ook naar The Wailers, The Heptones en The Paragons. Kingston Soul maakt muziek in het genre rocksteady: de dochter van de ska en de moeder van de reggae. Zat je nog niet op het puntje van je stoel? Dan nu wel, toch?

Locatie

Hoofdpodium

Datum

24 juli 2019

Details

18.00, soul, rocksteady
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.