Hind Hakki

Hind Hakki

Double H, beter bekend als Hind Hakki, heeft aan een kort ritje genoeg om Bladel te bereiken. De Tilburgse met Marokkaanse roots presenteert een blend van soulvolle hiphop, R&B en reggae. Niet misselijk: ze was de eerste vrouwelijke mc die afstudeerde aan de Rock Academy in de stad van de kruikezeikers. Hind Hakki, die Nederlands, Arabisch, Engels en Frans spreekt, zal verbazen en muziek maken die op een groot draagvlak kan rekenen. Zoals ze het zelf zegt: het podium is mijn comfortzone, de zaal mijn thuis en het publiek mijn familie.

Datum

woensdag 26 juli 2017 20:00

Soort

soulvolle hiphop, r&b en reggae, 19.45
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.