Kinderprogramma

Kinderprogramma

Spelen op het Totaalfestival? Dat kan! Heel de week staat er een grote zandbak, hangen er grote schommels in de bomen en kun je je eigen mega bellenblazer maken. Daarnaast zijn er wisselende activiteiten waar je aan mee kunt doen.


Krachtstok maken

Op woensdag maak je van een stok uit het bos een kunstwerk. Net als de Indianen vroeg deden tover je deze gewone stok om tot je eigen speciale krachtstok! Geef er je eigen draai aan en neem hem daarna natuurlijk mee naar huis.

Woensdag van 15.00 tot 16.30 uur


Timmerdorp

Altijd al je eigen huis willen timmeren? Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je met hamers en planken aan de slag om jouw eigen hut te bouwen. Je kunt bij het kinderbos een hamer lenen met je papa of mama. Hiervoor betaal je 3 bonnen borg. Samen bouw je met planken een gave boomhut. Ben je klaar? Dan ruim je je eigen spijkers en overige planken weer op en breng je je hamer weer terug.

Wil je verzekerd zijn van een hamer? Neem dan die van jezelf mee en vergeet er je naam niet op te zetten!

Woensdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur


Flamkuchen bakken

Elke dag kun je bij de Flamkuchenstand je eigen flamkuche beleggen! Dit is een pizza-tje, maar dan net een beetje anders. Wil jij een nieuw recept uitproberen of alle lekkere dingen door elkaar op jouw Flamkuche leggen? Dat kan vanaf 16.00 uur.

Elke dag, voor de prijs van een standaard Flamkuche

Datum

25 juli 2018

Details

hele middag, kinderprogramma
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.