Steffen Morrison

Als je Steffen Morrison nog niet kent, dan is het Totaalfestival hét decor om de beste man eens van dichtbij te bewonderen. De artiest groeide op met de grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, maar genoot eveneens van de klanken van The Crystals en The Rolling Stones. In zijn muziek pikt hij van al die artiesten een graantje mee. Dat is te horen ook, uiteraard vermengd met Morrisons eigen muzikale ingrediënten. Dat hij het voorprogramma van shows van Gregory Porter, Joss Stone en Raphael Saadiq mocht doen, zegt waarschijnlijk wel genoeg. Bijzijn is meemaken!

Datum

27 juli 2018

Details

21.30, soul
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.