swan[remix] - Sounding Bodies

Jacqueline Hamelink & Johnny Lloyd

Sounding Bodies, oftewel celliste-performer Jacqueline Hamelink en contemporary hiphop dansen en choreograaf Johnny Lloyd, blazen nieuw leven in het dertiende deel van de compositie ‘Carnaval der dieren’: De Zwaan.

Ooit danste de beroemde ballerina Anna Pavlova op de melodie. Nu ligt diezelfde melodie ten grondslag aan alle hits. Voor Swan[remix]
componeerde vier muzikanten nieuwe ‘hits’ gebaseerd op de originele muziek van De Zwaan. In combinatie met de klanken uit Jacqueline’s cello en dans van Johnny is de voorstelling een must op het Totaalfestival.

Samen bewegen ze zich tussen uitersten: van gelikte popsong tot duistere soundscapes tot hedendaags klassiek. Swan[remix] belooft een bijzonder spektakel te worden!

Datum

27 juli 2018

Details

16.00 en 19.00
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.