Workshop zeefteef

Workshop zeefteef

zeefteef fotoCompleet in stijl over het festival struinen? Ga dan 27 juli op zoek naar de zeefdrukwerkplaats van Zeef Teef! Verschillende kunstenaars en ontwerpers hebben ontwerpen gemaakt die jij bij studio Zeef Teef zelf op een T-shirt leert drukken. Er zijn genoeg ontwerpen, soorten shirts en kleuren inkt om je eigen unieke festivalpak te creëren. Benieuwd hoe dat eruitziet? Check Zeef Teef dan alvast op Instagram.

Je kan je alvast opgeven voor één van de drie workshops via info@zeefteef.nl want vol is vol en met een maximum van 6 personen per workshop zou het zomaar eens snel vol kunnen zitten.

Datum

27 juli 2018

Details

14.45, 16.30 en 18.30, workshop
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.