De lachtent: Koningin Winter

De lachtent: Koningin Winter

Kom je op vrijdag Koningin Winter tegen? Klamp haar dan zeker even aan. Want het lijkt misschien onwaarschijnlijk maar deze Koninginnen zorgen er nu al voor dat je aanstaande winterdepressie als sneeuw voor de zon verdwijnt. Bij Koningin Winter kun je namelijk terecht om je eigen Lachrecept te creëren voor in de winter.

Deze charmante dames maken een foto van je leukste, zonnigste en fijnste momenten op het Totaalfestival. Dit geluksmomentje gaat de envelop in en het enige wat jij nog hoeft te doen is even je adres erop schrijven en te posten in de speciale Koningin Winter Brievenbus.

Over een aantal maanden, precies op het moment dat je het ’t hardste nodig hebt, stuurt Koningin Winter de foto als verrassing naar je toe! Dat tovert gegarandeerd een grote glimlach op je gezicht zodat je er weer een hele winter tegenaan kunt!

Datum

vrijdag 28 juli 2017 13:00

Soort

straatanimatie, doorlopend
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.