Secret Sessions

Secret Sessions

Pstttt, kom eens dichterbij… Ja, nog een klein beetje meer… zo ja!
Want wat ik je nu ga vertellen is geheim en moet echt tussen ons blijven.
Er is namelijk iets nieuws op het Totaalfestival; de Secret Sessions.
Elke dag gaan er 2 exclusieve Secret Sessions plaatsvinden waar jij misschien wel bij kunt zijn.

Een Secret Session is een mini optreden dat alleen is weggelegd voor de geluksvogels onder ons. In een zeer klein gezelschap maak je in de halve loods een besloten intiem optreden mee van één van de artiesten. En wie er z’n opwachting maakt dat blijft uiteraard een verrassing maar het belooft een machtig mooi moment te worden

Nu hoor ik je denken ‘hoe kan ik daar bij zijn dan?’.
Nou dat kan ik je vertellen, meld je bij de infokeet en vraag naar één van de gouden tickets voor een secret sessions. Regel is, wie het eerst komt wie het eerst maalt en op = ook echt op.

Lang niet iedereen weet een toegangskaartje te bemachtigen. Zo’n typisch gevalletje van ‘daar had je bij moeten zijn’.

Daarom een klein verzoekje namens de pechvogels onder ons, heb je wel een ticket weten te bemachtigen en besluit je toch niet te gaan, breng je ticket dan weer even terug. Dan kunnen we iemand anders van pechvogel naar geluksvogel promoveren.

Tijden
Woensdag 14:30 en 18:30
Donderdag 14:00 en 15:00
Vrijdag 13:30 en 16:00
Zaterdag 13:45 en 15:15
Zondag 15:30 en 19:45

Datum

vrijdag 28 juli 2017 13:30

Soort

13.30 en 16.00
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.