Cairo Liberation Front

Cairo Liberation Front

Als de ex-manager van Pink Floyd een band begeleidt, betekent dat nog niet dat de muziek goed is. Maar het Tilburgse duo zal laten zien wat het waard is. Yannick Verhoeven en Joep Schmitz uit Tilburg maken zogenaamde electro chaabi muziek. Wat heet: Arabische ritmes met veel autotune zang.

Absoluut het bekijken en beluisteren waard, zeker als dagbladen als The Guardian en New York Times en radiozenders als WDR over je berichten. Dan is onze aandacht gewekt. En nog iets: de Tilburgers nemen hun optreedervaringen van Dour Festival, Amsterdam Dance Event, Best Kept Secret en Solar gewoon mee naar Bladel.

Datum

vrijdag 28 juli 2017 22:45

Soort

22.45, electro chaabi muziek
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.