Dexter Saint Jock

Dexter Saint Jock

In 2015 ontstaat Dexter Saint Jock als 3-mans formatie in de regio Eindhoven. Singer-songwriter Sander Janssen (Bladel) kiest voor de eigen muziek en in Dick en Wim vindt hij een ritmesectie. Die muzikanten spelen al jaren met elkaar en zo is de basis voor eigen werk van Dexter Saint Jock gelegd.

Samen schrijven ze hun eigen nummers en verkennen de muzikale richting verder. Met inspiratiebronnen uit de grunge van de jaren 90 vermengd met melodieuze pop a la Coldplay en Novastar is een eigen sound geboren. In 2017 vinden ze een lead-gitarist in Harm Tielemans, ex-gitarist van Monks Avenue.

Datum

vrijdag 28 juli 2017 20:00

Soort

20.00, grunge, melodieuze pop
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.