kinderprogramma

The Magic Mumble Jumble “Dit is meer dan het spelen op wat instrumenten. Wij spelen het leven samen”, vermeldt het persbericht vanThe Magic Mumble Jumble. Waarvan akte. In 2013 startte Istance met een aantal vrienden een project waaruit de band The Magic Mumble Jumble voortkwam. Het gaat om een internationale groep muzikanten die uit meer dan acht verschillende landen komen. Waar de muziek om draait? Magie! Gek is dat niet. Met onder andere een cello, piano, trompet, accordeon, viool, gitaar, fluit en een handvol zangers is een potje magie niet ver weg. Hun debuutalbum, vernoemd naar de bandnaam, verscheen eerder dit jaar. De productie van het album ligt in handen van Duitser Paul Isstance. Kom het checken op TotaalFestival 2016!

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.