kinderprogramma

Multitalent Brownie Dutch begon in 2006 zijn carrière aan de Herman Brood Academie als student producer. Door zijn bekwaamheid op meerdere vlakken, werd hem aangeboden om als engineer bij Ali B aan het werk te gaan. Voor de theatershow “Wie Ali zegt, moet B zeggen” maakte hij de beats en refreinen. In het populaire tv programma “Ali B op volle toeren”, dat reeds vier seizoenen duurt en waar zelfs kijkcijferrecords mee zijn behaald, is Brownie wekelijks te zien. Reclame makend Nederland ziet potentie in Brownie en zo wordt hij samen met Ali B. hét gezicht van T-Mobile. Stupid kind of lover is een voorproefje van het album waar momenteel aan gewerkt wordt. Het album krijgt een jaren ‘60/Motown sound. Brownie heeft hiervoor gekozen, omdat hij graag de warme live sound wil terugbrengen in een tijd waar we veel computergestuurde muziek horen.

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.