Wa Echt?!

Wa Echt?!

Verwonder en verbaas jezelf over de bruisende wereld waarin we ons bevinden. Iedere dag een verrassende en interessante spreekbeurt van mensen die je graag vertellen over hun passie. Op vrijdag, zaterdag en zondag om 17:30 uur vindt Wa, Echt?! plaats in het bospodium. Voel je welkom om te komen luisteren.

Vrijdag 26 juli | 17:30 | Bospodium
Onderwerp: De strijd tegen extreme armoede

ONE is een internationale organisatie die strijdt tegen extreme armoede en voor preventie van ziektes. De organisatie telt meer dan negen miljoen leden, die vanuit alle windrichtingen en (politieke) achtergronden hun steentje bijdragen. Zij lobbyen bij politieke leiders in wereldsteden en voeren vlijmscherpe grassrootscampagnes met het uiteindelijke doel om voor 2030 extreme armoede de wereld uit te helpen. Steven Elders, een van de Nederlandse jongerenambassadeur van ONE, vertelt over het belang van de organisatie en zijn eigen motivatie om het doel van ONE te behalen.

 

Locatie

Bospodium

Datum

26 juli 2019

Details

17.30, totaalcollege
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.