Astronaut

De drie jonge mannen van Astronaut maken muziek dat een genot voor zowel de oren en de lachspieren is. Naar eigen zeggen gaan hun teksten over seks, roze olifanten en Spaceraketten. Teksten die je sowieso laten grinniken. De show op Totaalfestival is de spetterende afsluiter van de band’s “De Kleinste Theaters van Nederland Tour”. Eerder speelden ze al in het voorprogramma van Brigitte Kaandorp, werd hun single 'Bus Naar Zee' op 3FM gedraaid, en stonden ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Daar beschreef de jury de songs van Astronaut als getuigend “als van een filosofische kijk op het leven met een ontnuchterende blik uit de Achterhoek.”

Locatie

Bospodium

Datum

26 juli 2019

Details

16.40, eigenwijze liedjes
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.