Wa, Echt!?

Wa, Echt!?

In de Wa, Echt?! loods | 17.30-18.00

Iedere dag rond het avondeten verzorgt het Totaalfestival voor het tweede jaar op rij een half uurtje braintertainment. Schuif met je daghap of andere etenswaar op schoot gezellig aan om de door de alcohol afgebroken hersenverbindingen weer tot een nieuw elan te tillen. Mis jij de kromkommer in de supermarkt, wil jij meer weten over de vroege jaren van de zomerfeesten, wordt de samenleving ouder, waar komt je koffie vandaan en vindt het Totaalfestival straks nog plaats op de Egyptische poort? Kom kijken, luisteren, verbaas u en praat mee.


Dichtbij huis van ver weg: Koffie uit Guatemala.
Door Bean Brothers

De wereldeconomie draait op volle toeren, in het rijke westen kunnen we zo goed als alles kopen wat ons hartje begeert. Maar waar komen je producten vandaan? Hoe zijn ze verwerkt? Hoe komen ze hier, en wie wordt er rijk van? Wil jij dat wel zo en heb je daar een keuze in? De Bonen Broertjes uit Eindhoven leggen u graag uit hoe zij hun bedrijfsvisie hebben ontwikkeld om ethisch zo goed mogelijk te handelen in het speelveld van de koffieboon. (Heb jij hun koffie al geproefd bij de koffiehoek van het Totaalfestival?)

Datum

donderdag 27 juli 2017 19:30

Soort

17.30, totaalcollege
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.