Muziekquiz

Muziekquiz

Ben jij degene die elke vraagt beter denkt te kunnen beantwoorden dan je vrienden? Die altijd het eerst en het hardst roept als er een muziekvraag wordt gesteld? Dan is de muziekquiz ongetwijfeld aan jou besteed. Met een beetje geluk komt ‘De club van 27’ langs, of bekogelen we je met vragen over onlangs overleden grootheden als David Bowie, Prince en George Michael. Eén ding is zeker je zult van goede huize moeten komen!

Meedoen? Trommel je vrienden op (max. 5), geef je vanaf 14:30 op, bestel een pint, schuif aan en versla je festivalgenoten tijdens de welbekende, traditionele muziekquiz. Inleg is zoals altijd 2 bonnen per persoon, de inleg wordt verdeeld over de nummers één, twee en drie. Om stipt 15:00 gaan we van start en rond de klokt van 17:15 valt het verlossende woord en weten we wie zich een jaarlang de muziekkenner van de Kempen mag noemen.

Datum

26 juli 2018

Details

15.00
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.