Rovers van het Totaalfestival

Rovers van het Totaalfestival

In het bos van Bladel wonen rovers. Stoere bosmannen en bosvrouwen die vele avonturen meemaken en nergens bang voor zijn. Maar eigenlijk zijn ze ook wel lief, ze hebben in hun roversharten vooral een grote liefde voor het bos, dat is namelijk hun bos en dat verdedigen ze met hun leven. Elke dag zijn er roversactiviteiten waarin natuurbeleving, beeldende kunst, bouwen en theater samen komen.

Donderdag

De roversburcht is bijna af! De rovers bouwen nog een dagje verder en gaan de burcht versieren. Natuurlijk maken ze ook meubels voor erin, zorgen ze voor ramen, gordijnen, een deur en een naam.

Datum

donderdag 27 juli 2017 13:00

Soort

13.00, doorlopend, kinderprogramma
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.