Muziekquiz

Muziekquiz

Ja hoor, daar is ie weer: de befaamde muziekquiz op donderdagmiddag. Trommel wat van je vrienden op, bedenk een originele teamnaam en meld je vanaf half drie aan bij de organisatietafel. Een team bestaat uit maximaal zes en meedoen kost je slechts twee bonnetjes per teamlid. We verdelen de pot over de nummers één, twee en drie. Dit jaar maken we vooraf de thema’s van de rondes bekend via onze sociale mediakanalen. Houd ze dus zeker in de gaten als je goed voorbereid voor de dag wilt komen. En wegens daverend succes is de laatste rond weer een bingoronde! Uitslag om 17.15.

Let op: inschrijven vanaf 14.30!

Datum

25 juli 2019

Details

15.00
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.