kinderprogramma

Moeders Mooiste is een knappe Nederlandstalige funkrockband  uit het zuiden van het land. Door o.a. funk, hiphop, rock, reggae, ska en  balkan te combineren met catchy zanglijnen maken zij te gekke nummers waar je  helemaal op kan losgaan. Moeders Mooiste geeft Nederlandstalige muziek weer ballen!<br> In september 2014 ontmoetten de leden van Moeders Mooiste  elkaar tijdens hun eerste jaar aan de Rockacademie te Tilburg. Tijdens een  tijdelijk bandproject ontstond een magische klik tussen de vier mannen en het  was al snel duidelijk dat dit geen tijdelijke formatie zou zijn. Geïnspireerd  door artiesten zoals de Red Hot Chili Peppers, Doe Maar en Herman Brood maakt Moeders Mooiste compromisloze en experimentele muziek met  pakkende melodieën en refreinen die niet meer uit je hoofd te krijgen zijn. Teksten zijn  vaak opvallend, uitdagend en geschreven met gevoelens waarmee iedereen zich kan identificeren.

Geert van Oorschot (gitaar/zang)
Levi Smeets (gitaar) Luuk Timmermans (drums)
Koen Beerkens (bas)

Website: www.moedersmooisteband.nl

Facebook: www.facebook.com/moedersmooisteband

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.