Strings & Drinks

Strings & Drinks

Strings & Drinks, een akoestisch duo uit het mooie Bladel. Wij zijn twee jongens van achttien en twintig jaar oud, die op jonge leeftijd zijn begonnen met het maken van muziek, tot op heden doen we dat tot op de dag van vandaag met heel veel liefde en plezier! Muziek is voor ons een hobby die we iedere dag beoefenen, hiernaast is muziek is ook nog werk waardoor wij onze passie kunnen combineren met onze drukke levens. Strings & Drinks speelt allerlei verschillende stijlen in een akoestisch ‘laid back’ jasje. Wij komen beiden van verschillende muzikale achtergronden. Zo is Mark een echte Rock&Roll- en Bluesgitarist en is Luke een Singer-Songwriter. Echter komen onze verschillende stijlen vloeiend bijeen tot onze geheel eigen sound, die we met trots verbinden aan de naam Strings & Drinks. Van de nieuwe tot oude popartiesten  en van rockklassiekers tot blueszangers. Deze prachtige genres binnen de muziek komen allemaal aan bod. Verder beschikt ons repertoire over nummer voor jong en oud, en voor ieder wat wils. Wat voor ons weer de perfecte mengelmoes maakt van de muziekstijlen waar wij zo van houden.

Hervormt en herleeft, door ons en het publiek. Strings & Drinks is muziek van toen, nu, jou en mij.

Datum

26 juli 2018

Details

14.45, ouderenmiddag
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.