Martha Jane and the Talisman

Tip van de programmeur!

Laat jij je altijd graag verrassen op het Totaalfestival? Zorg dan dat je op dinsdagavond om 20:00 vooraan staat in de theaterkuil. Want Martha Jane and the Talisman zijn zeker niet het duizend in een dozijn bandje. Het kunstenaarsduo Martha Jane & the Talisman is energiek, kleurrijk en net een beetje anders. De één zal het beschrijven als psychedelische roots-‘n-roll, de ander zal eerder denken aan country desert grunge. Wat zij zelf zeggen: “kom het voelen, luisteren en ervaren. Laat je meeslepen door hogere krachten en dans de voeten uit je lijf.” Country ’n roll in wonderland!

Datum

24 juli 2018

Details

20.15, Country-’n-roll
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.