Bruut

Bruut

Sinds 2012 heeft de jazzformatie Bruut! inmiddels vijf albums uitgebracht. Deze Amsterdamse jazzband kan dan ook leunen op een repertoire waar je U tegen zegt. Zelf omschrijven ze het genre dat ze spelen als ‘superjazz’. Maar wat is het dan? Jazz? Surf? Rock? Wilfried de Jong zei er het volgende ooit over: “Hou op met vakjes en lijstjes; noem het gewoon BRUUT! en geef je over!”

Laten we dat dan maar doen. Stilstaan- of zitten is geen optie bij deze vijfkoppige band. Vind je de muziek helemaal niks? Kijk dan je ogen uit, want Bruut! werd in 2016 door de Esquire benoemd als Neerlands Best Geklede Band. Hoppa!

Locatie

Hoofdpodium

Datum

23 juli 2019

Details

22.00, superjazz
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.