Golden Dawn Arkestra

Golden Dawn Arkestra

Een generatie jonge kunstenaars die met nieuwe vormen muziek experimenteren: dat is het Golden Dawn Arkestra in een notendom. Hoe dan ook: een rariteitenkabinet dat zijn weerga niet kent. Het bizar en flamboyant uitgedoste orkest komt het Totaalfestival dinsdagavond heerlijk op z’n kop zetten.

Een betere manier om het festival af te trappen is er niet. Het Goldemn Dawn Arkestra komt uit een ander universum, maar ze komen in vrede en liefde naar Bladel. En om de voetjes van de vloer te krijgen. Wat dit spetterende orkest zo speciaal maakt, kunnen wij eigenlijk niet onder woorden brengen. Een gevalletje van bijzijn is meemaken!

Locatie

Hoofdpodium

Datum

23 juli 2019

Details

20.45, muzikaal rariteitenkabinet
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.