Bakersongs

Bakersongs

Ambachtsmuziek, wat is dat eigenlijk? Kom er achter bij Bakersongs, de artiestennaam van Ruud Bakker. De songwriter schotelt zijn luisteraars het ene na het andere pareltje voor. Met ingenieus gitaarspel begeleidt de Utrechtenaar zijn krachtige, maar soms ook verrassend breekbare stem.

Bakersongs zal de bezoekers van Totaalfestival onder meer verrassen met nummers van zijn vorig jaar verschenen album Words / In A Dream, dat verscheen via King Forward Records. Hij is overigens bezig met een nieuwe plaat: wellicht dat hij daar ook enkele nummers van presenteert.

Kenmerkend voor Bakkers muziek zijn de slimme, creatieve benaderingen en zijn ambacht voor het vak. Zo speelde hij op zijn meest recente cd zelf alle gitaren, mandolines, blaasinstrumenten en toetsenpartijen in. Dat belooft wat, helemaal als hij live optreedt.

Locatie

Bospodium

Datum

23 juli 2019

Details

19.45, singer-songwriter, americana
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.