Skip to main content

Bladel   |   23 t/m 28 juli 2024   |   GRATIS TOEGANG

Handje meehelpen?


Natuurlijk is het te gek als bezoeker op het Totaalfestival, maar weet je wat nog leuker is? Als vrijwilliger meewerken aan het festival. Wij zijn ervan overtuigd: Het leukste feestje bouw je zelf!

Totaalfestival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Dat betekent dat we jou nodig hebben om te zorgen dat het feestje er ook dit jaar komt! Neem vooral je vrienden, je buren, en wie je dan ook bij de hand en trek ze mee.

Zowel in de voorbereiding als tijdens het festival kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je kunt hier meer lezen over de organisatie. Vooral tijdens de opbouw en tijdens het festival zijn er allerlei klusjes te klaren. Denk bijvoorbeeld aan tentjes opbouwen, decor schilderen, bezoekers bedienen achter de bar, bonnen verkopen, bekers ophalen en knutselen met kinderen.

Wat biedt dit jou?

  •   Een goede maaltijd op dagen dat je meewerkt
  •   Drankjes aan een aantrekkelijke prijs
  •   Een goed gevoel en een unieke ervaring
  •   Een boel nieuwe vrienden!

Dat wil ik ook!

Ben je helemaal enthousiast geworden om mee te werken? Je kunt je hieronder aanmelden. Check je agenda voor de festivaldata en vul je gegevens hieronder in.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Is de opbouw al begonnen of is het festival al in volle gang? Loop dan gerust het festivalterrein op en meld je bij de infokeet, dan schrijven wij je meteen in en kan je alsnog aan de slag!

We zien je daar!

Ik wil graag meewerken!

Over jou

Vul hier je voornaam in, we willen graag weten wie je bent
Ongeldige invoer
Vul hier je achternaam in, we weten graag wie je bent
Ongeldige invoer
Vul hier een geldig e-mailadres in waarop we je kunnen bereiken
Als we je geboortedatum weten kunnen we je beter inplannen
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Wat wil je doen

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Het spreekt vanzelf dat we voor sommige functies eerst met je in gesprek willen om te kijken of de werkzaamheden bij jou passen.

Ongeldige invoer