kinderprogramma

***TOPSECRET***TOPSECRET***TOPSECRET***

Wegens succes geprolongeerd, wij vonden het vorig jaar namelijk gewoon rete leuk die secret sessions.

Heb jij 't vorig jaar compleet gemist? Dat kan want het is niet voor niks een geheimpje. Maar des te meer reden om er dit jaar wel bij te zijn. Maar als je vorig jaar naast de spreekwoordelijke pot hebt gepist vraag jij je nu vast af wat een Secret Session is?

Een Secret Session is een mini optreden dat alleen is weggelegd voor de geluksvogels onder ons. In een zeer klein gezelschap maak je ergens op het festivalterrein een besloten intiem optreden mee van één van de artiesten, dat kan een singer-songwriter zijn maar ook een dansoptreden, cabaret of een instrumentale voordacht. Maar van te voren wordt er niks prijsgegeven over het aankomende optreden. Uniek, dat wordt het zeker!

Nu hoor ik je denken ‘hoe kan ik daar bij zijn dan?’.

Nou dat kan ik je vertellen, meld je bij de infokeet en vraag naar één van de gouden tickets voor een secret sessions. Regel is, wie het eerst komt wie het eerst maalt en op = ook echt op. Lang niet iedereen weet een toegangskaartje te bemachtigen. Zo’n typisch gevalletje van ‘daar had je bij moeten zijn’.

Daarom een klein verzoekje namens de pechvogels onder ons, heb je wel een ticket weten te bemachtigen en besluit je toch niet te gaan, breng je ticket dan weer even terug. Dan kunnen we iemand anders van pechvogel naar geluksvogel promoveren.

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.